Irfan Raimi

Followers

Monday, April 19, 2010

miss U so Much..luv u so Much!!

:gambar sekadar hiasan..


miss U...I miss U so much!.......

i mizz My mom...
i mizz my Dad...
i mizz my family......
sangat-sangat rindu n SayaNg

emm....da lame aKu x BalIk kG...rindu nya kat family...

mesti semUa org Ade perasaaN tu...so aku x Payah la nk over kat cNi...ahaha.....
tapi aku nk jugak oVer..biar la kaN...

dari Merindu pada yg pD yg x perlu rinDu sgt...baik Rindu pad mak aYah..familY..lagI bezzz.,,,,,ehehehe

biarlah aku x pUnya sesiapa dalaM hidup ini...cukuP la mak ayah n familY yg sentiasa diHatI..


angIn,,,bawalah pesaNan Ini kpd Mereka...(-_-)



:gambar sekadar hiasan..

12 comments:

  1. alololo..sweetnye..hehhee..

    btol2..motif nak windu kat orang xtentu windu kat kita an..hmmm..

    ReplyDelete
  2. fan!!! mu ku0r mengedate ngn farah kew?
    huhu

    ReplyDelete
  3. rindu gak kat family.. bila la ley balik kg ni..

    ReplyDelete
  4. balik la kampung... nk tunggu mari ukm pa ceroh.. :(

    ReplyDelete
  5. nice picture.. jeles giler sbb aku x pandai nak ambik n edit pic cam tu.. huhuhu ne way.. all the best.. kalau rindu parent balik umah la selalu cam aku buat.. hehehehe

    ReplyDelete
  6. aKu:family ad..windu la kat family kan...

    pinkylixiouz:ngedate bersama farah n nana... =p

    syukcurz:weekend balik lerrr...school holiday ke

    nabiha:eleh...kg pon mu bukan nk jupe aku..uhuhu

    *#*#*#:ehehehe...nant sy akan buat...

    @reltzsensei:..yup..

    ReplyDelete
  7. ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
    Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

    Misi KeAmanan dari kami…
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    aku lama tak ziarah sini.... sekali datang warrrgghhh ko merindui your family.... anak mama anak papa

    ReplyDelete
  8. Bukan kacang sebarang kacang.
    Kacang melilit si kayu jati.
    Bukan datang sebarang datang.
    Datang membawa hajat di hati.

    Anak raja main congkak,
    Main congkak punya pelan ,
    Boleh saya tumpang bertanya,
    salam dihulur tanda persahabatan,

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME.WORLDCUP  
    ╔══╦══╗╔╦══╗  
    ╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
    ╔═╝║║║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
    ╚══╩══╝╚╩══╝
    SAY.NO.JUDI.BOLA
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete