Irfan Raimi

Followers

Sunday, February 6, 2011

what u gave,u get back!


Dulu..
akU menyayangi seseorang
tap biler aku jmpa yg lebih baik
aku aku meninggalkan org yg aku syg
sebab aku ingin pergi pd org yg aku suke

Dulu..
aku menyayangi sesorang
tap dlm mase yg same,aku masih berhubung dgn org lain
masih date ngan org lain.
sayang..tapi x setia

Dulu..
org menyayangi aku
tap..aku permainkan perasaan org
bg aku saje..utk suke2

Dulu..
mane kekasih org
milik org..
sume aku nk kebas..
bkn nk sgt pon cuma saje..suke2
konon nk test setakat mane sesorg tu setia..
huh!mmg byk yg x setia..uhuhuhu

Itu dulu..
zaman aku nk kenal dunia..dan aku taw aku salah.skang aku sedar sume kesilapan aku.
aku xnak jad mcm dulu lg..biarlah mase yg lepas jadi kenangan utk aku
tapi.....

Kini..
aku sgt menyayangi seseorg tu
katenyer die pon syg aku..
tapi ad yg lebih baik..terus berpaling

Kini..
aku sgt syg seseorg tu
katenyer die pon syg aku jugak
rindu2 aku jugak..
tapi kenape masih date ngan org lain jugak
kwn katenyer...ok la kalu kwn.kalu skandel FUCK U!!

Kini
aku suke kat org tu
die lyn aku ok la..not bad.
oh..at the last..ad udang di sebalik batu.

kini
kenape ad org saje nk ganggu
kenape ad jer org nk sebok2 antara aku ngan die
da xd manusia lain ker?



"WHAT U GAVE,U GET BACK"


4 comments:

  1. fan...kte da folo...eiyra unisel nie... ^^

    ReplyDelete
  2. sabo je..mu bukan buruk sgt pn..mu persis mutiara.u can get bettr thn y dulu...kan...

    ReplyDelete